Λίγα λόγια για μας

Μουσικό σχήμα με πλήρη ηχητική κάλυψη

Κάναμε το μεράκι μας επάγγελμα και βρισκόμαστε στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια. Ορχήστρα με όλα τα μουσικά όργανα που θα χρειαστείτε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη για τη μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας.

Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη

Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και σε πολλά μέρη της Ευρώπης Θα καλύψουμε κάθε προσδοκία σας για μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας.

Έχουμε μουσικούς

Άριστα καταρτισμένοι μουσικοί και τραγουδιστές, μπουζούκι, κιθάρα, πλήκτρα, drums, λύρα ποντιακή, κλαρίνο και διάφορους άλλους συνεργάτες, όπως χορευτικό με παραδοσιακούς χορούς, oriental, belly, pole κλπ.

Προσφέρουμε ηχητικά

Κάθε είδους εκδήλωση με ιδιόκτητο ήχο που μπορεί να καλύψει από την πιο μικρή αίθουσα μέχρι μεγάλης χωρητικότητας 1.000 ατόμων.
Το αποτέλεσμα πάντοτε καλύτερο των προσδοκιών σας.

Δείτε τη διαθεσιμότητα

ON-LINE

έναρξη από το
1978
ευχαριστημένοι πελάτες
1439
μουσικοί
238
ώρες πρόβας
3578

ενδεικτικές υπηρεσίες

01
Ξενοδοχεία
Λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τραγούδια διεθνώς αναγνωρισμένα, καθώς και δημοτικά τραγούδια με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα, που χορεύει χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ντυμένο με 3 διαφορετικές στολές καθώς και συμμετοχή των τουριστών στο ελεύθερο πρόγραμμα "χορός για όλους"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
02
Restaurants
Έντεχνο και λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα με τα πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια, καθώς και ότι τραγούδια χρειάζονται με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Η μουσική και το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς καθόλου κενά (non stop) και η ακουστική και διασκεδαστική άποψη του κόσμου μας δικαιώνει. Στόχος "χορός για όλους" και κανένας δυσαρεστημένος πελάτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
03
Εκδηλώσεις
Εδώ μπορεί να γίνει επιλογή από μικρό έως μεγάλο σχήμα με επιλογή οργάνων ανάλογα με τη διάθεση και την κουλτούρα του πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα για μοντέρνο ή έντεχνο ή παραδοσιακό σχήμα με παρουσία πιο εξεζητημένων οργάνων όπως π.χ. σαξόφωνο, πιάνο, κλασσικό ή παραδοσιακό βιολί και άλλα πολλά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξυπνες λύσεις για όλα τα γούστα

Οι μουσικοί μας

Θεσσαλονίκη