Λίγα λόγια για μας

Μουσικό σχήμα με πλήρη ηχητική κάλυψη

Κάναμε το μεράκι μας επάγγελμα και βρισκόμαστε στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια. Ορχήστρα με όλα τα μουσικά όργανα που θα χρειαστείτε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη για τη μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας.

Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη

Βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη αλλά οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και σε πολλά μέρη της Ευρώπης Θα καλύψουμε κάθε προσδοκία σας για μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας.

Έχουμε μουσικούς

Άριστα καταρτισμένοι μουσικοί και τραγουδιστές, μπουζούκι, κιθάρα, πλήκτρα, drums, λύρα ποντιακή, κλαρίνο και διάφορους άλλους συνεργάτες, όπως χορευτικό με παραδοσιακούς χορούς, oriental, belly, pole κλπ.

Προσφέρουμε ηχητικά

Κάθε είδους εκδήλωση με ιδιόκτητο ήχο που μπορεί να καλύψει από την πιο μικρή αίθουσα μέχρι μεγάλης χωρητικότητας 1.000 ατόμων.
Το αποτέλεσμα πάντοτε καλύτερο των προσδοκιών σας.

Δείτε τη διαθεσιμότητα

ON-LINE

έναρξη από το
1980
ευχαριστημένοι πελάτες
6439
μουσικοί
438
ώρες πρόβας
31578

Ενδεικτικές υπηρεσίες

Ξενοδοχεία

Λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τραγούδια διεθνώς αναγνωρισμένα, καθώς και δημοτικά τραγούδια με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα, που χορεύει χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ντυμένο με 3 διαφορετικές στολές καθώς και συμμετοχή των τουριστών στο ελεύθερο πρόγραμμα “χορός για όλους”

Εστιατόρια

Έντεχνο και λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα με τα πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια, καθώς και ότι χρειάζεται με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Η μουσική και το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς καθόλου κενά (non stop) και η ακουστική και διασκεδαστική άποψη του κόσμου μας δικαιώνει. Στόχος “χορός για όλους” και κανένας δυσαρεστημένος πελάτης.

Εκδηλώσεις

Εδώ μπορεί να γίνει επιλογή από μικρό έως μεγάλο σχήμα με επιλογή οργάνων ανάλογα με τη διάθεση και την κουλτούρα του πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα για μοντέρνο, έντεχνο, παραδοσιακό, ξένο είτε ακόμη και κλασσικό σχήμα με παρουσία πιο εξεζητημένων οργάνων όπως π.χ. σαξόφωνο, πιάνο, κλασσικό ή παραδοσιακό βιολί και άλλα πολλά.

favicon

Μουσικές ηχητικές λύσεις για όλα τα γούστα

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ