Ακρίτας ΕυΖειν Hotel

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το χωριό “Akritas Ef Zin Villas & Villas” περιβάλλεται από πευκοδάσος που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Παλιούρι και Αγία Παρασκευή, σε υψόμετρο 250μ. και σε απόσταση 4 χιλ. Από τη θάλασσα.

Η θέση του προσφέρει μια εξαιρετική σχέση θάλασσας και θέα που προσφέρει εκπληκτική θέα στον Τορωναίο κόλπο και στο Βόρειο Αιγαίο, διατηρώντας παράλληλα την απόσταση από μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, την Χρουσού (παραλία Παλιούρι) σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από το χωριό. Επιπλέον, βρίσκεται κοντά στα Hot Springs της Αγίας Παρασκευής.

Στο εστιατόριο του χωριού προσφέρονται ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και η μοναδική πρόταση του “αργού μαγειρεμένου φαγητού” που μαγειρεύεται σε φούρνους που γκρεμίζονται στο έδαφος.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του χωριού είναι το κελάρι με 960 κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση με το μενού winetasting και δειγματοληψίας. Το “Akritas Ef Zin” μπορεί να εγγυηθεί την άνετη και πολυτελή διαμονή σας σε ένα ήρεμο και ειδυλλιακό περιβάλλον.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ξενοδοχεία,
Παλιούρι Χαλκιδική
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ