Κυριάκος Τετεπουλίδης

Ιδρυτικό μέλος του musicart.gr. Άρχισε την ενασχόληση με τη μουσική από δώδεκα χρονών, ξεκινώντας από μπουζούκι και τραγούδι. Έκανε 6 χρόνια σπουδές κλασσικού πιάνου και δούλεψα στο ξεκίνημα σε γάμους και πανηγύρια. Αργότερα συνέχισε σε μεγάλα μαγαζιά Αθήνα και Θεασαλονίκη. Σήμερα εμφανίζεται το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Κυρά της Σμύρνης (Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης), καθώς και σε restaurants και ξενοδοχεία στη Χαλκιδική το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλγα Κασαπίδου

Τραγουδίστρια με επαγγελματική παρουσία και άφθονο ρεπερτόριο. Πρόσφατα (το 2019) εμφανίστηκε στο THE VOICE με πολύ καλές κριτικές. Φετινή σεζόν (2019-2020) θα εμφανίζεται για το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Κυρά της Σμύρνης (στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης) και για τα καλοκαίρια σε διάφορες εκδηλώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πενυ Πολυζωίδου

Συνεργάτιδα για πολλά χρόνια με το musicart. Τραγουδίστρια με πλούσιο ρεπερτόριο και καλλιτεχνική παρουσία. Σπουδές στην παιδαγωγία για παιδιά με ειδικές ανάγκες και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις Αθήνα και Χανιά Κρήτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παναγιώτης Ψαράκης

Ιδρυτικό μέλος του musicart.gr μαζί με τον Κυριάκο Τετεπουλίδη. Άρχισε την ενασχόληση με τη μουσική από δεκαέξι χρονών. Αυτοδίδακτος στο όργανο και στο τραγούδι, με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης καθώς και σε μερικές χώρες της Ευρώπης. Σήμερα εμφανίζεται το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Κυρά της Σμύρνης (Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης), καθώς και σε restaurants και ξενοδοχεία στη Χαλκιδική το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελένη Τετεπουλίδου

Κόρη του ιδρυτικού μέλους Κυριάκου Τετεπουλίδη. Σπουδές στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Κέρκυρας, με μεγάλο ρεπερτόριο στο ελαφρολαϊκό και έντεχνο τραγούδι. Άριστη στο πιάνο και στην κιθάρα, με υπέροχη φωνή. Εμφανίζεται σε μαγαζιά της Κέρκυρας τους θερινούς μήνες. Άλλες ασχολίες: Κατασκευές και καλλιτεχνίες (https://www.facebook.com/SelineRaptis)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ