Μουσικό σχήμα με πλήρη ηχητική κάλυψη

Κάναμε το μεράκι μας επάγγελμα και βρισκόμαστε στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια. Ορχήστρα με όλα τα μουσικά όργανα που θα χρειαστείτε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη για τη μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας.

Ξενοδοχεία

Λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τραγούδια διεθνώς αναγνωρισμένα, καθώς και δημοτικά τραγούδια με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα, που χορεύει χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ντυμένο με 3 διαφορετικές στολές καθώς και συμμετοχή των τουριστών στο ελεύθερο πρόγραμμα “χορός για όλους”

Εστιατόρια

Έντεχνο και λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα με τα πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια, καθώς και ότι χρειάζεται με στόχο τη διασκέδαση των πελατών. Η μουσική και το πρόγραμμα εκτελείται χωρίς καθόλου κενά (non stop) και η ακουστική και διασκεδαστική άποψη του κόσμου μας δικαιώνει. Στόχος “χορός για όλους” και κανένας δυσαρεστημένος πελάτης.

Εκδηλώσεις

Εδώ μπορεί να γίνει επιλογή από μικρό έως μεγάλο σχήμα με επιλογή οργάνων ανάλογα με τη διάθεση και την κουλτούρα του πελάτη. Υπάρχει η δυνατότητα για μοντέρνο, έντεχνο, παραδοσιακό, ξένο είτε ακόμη και κλασσικό σχήμα με παρουσία πιο εξεζητημένων οργάνων όπως π.χ. σαξόφωνο, πιάνο, κλασσικό ή παραδοσιακό βιολί και άλλα πολλά.

favicon

Μουσικές ηχητικές λύσεις για όλα τα γούστα