Τιμές

Ενδεικτικές τιμές για κάλυψη ορχήστρας και ήχου

Οι τιμές πάντα εξαρτώνται από τρεις παράγοντες. Τον τόπο διεξαγωγής, την ημερομηνία και τον αριθμό των καλεσμένων που περιμένουμε.


ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το όραμά μας

Γιατί να προτιμήσετε εμάς; Δείτε μερικούς από τους λόγους που εγγυημένα θα λατρέψετε. Μερικές ερωτήσεις που θα θέλατε απάντηση από εμάς. Για παραπάνω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, και με καταξιωμένους μουσικούς στο χώρο της διασκέδασης, το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Πάντα εξαρτάται από το χώρο και το είδος της εκδήλωσης. Θα μπορούσε να είναι ένα private τραπέζι σε σπίτι ή σε οποιοδήποτε χώρο, ή μια μεγάλη εκδήλωση με πάνω από εξακόσια άτομα.

Με τις χαμηλότερες τιμές και φιλική εξυπηρέτηση, και πάντα ανάλογα με το σχήμα που θα διαλέξετε, έχουμε τις πιο φιλικές τιμές για όλα τα εισοδήματα. Ότι και να χρειαστείτε θα βρούμε μαζί τη λύση.

Βεβαίως και γίνεται. Υπάρχει συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς (DJs) που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Δεν υπάρχουν εξτρά χρεώσεις, ούτε κρυφές χρεώσεις. Πάντα αναλογιζόμενοι το μέγεθος της δουλειάς και το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση, θα υπάρξει ειδική συμφωνία όπου θα περιλαμβάνονται τα πάντα.

banner
music-band

Εγγραφή στα newsletter μας

Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας.