Τιμοκατάλογος

Φιλικές Τιμές

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για όλα τα πορτοφόλια

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Οι Προσδοκίες μας

Έχουμε κάνει το μεράκι και τις γνώσεις στη μουσική και το ελληνικό ρεπερτόριο επάγγελμα και εγγυόμαστε εμείς και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα μας επιλέξετε για τον επαγγελματισμό και την άρτια κατάρτιση των μουσικών μας. Ευγένεια και Εξυπηρέτηση είναι οι πρώτες προτερεότητές μας.

Είμαστε διαθέσιμοι 365 ημέρες το χρόνο για εκδηλώσεις μεσημέρι ή βράδυ. Το πρόγραμμα συνήθως έχει διάρκεια από 4 έως 4,5 ώρες και περιλαμβάνει τα πάντα.

Τα ιδιόκτητα ηχητικά μας μπορούν να καλύψουν από 1000 μέχρι 10.000 watts ανάλογα με την εκδήλωση. Για ειδικές περιπτώσεις οι εξωτερικοί μας συνεργάτες θα φροντίσουν τον ήχο της εκδήλωσής σας.

Το ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει τα πάντα. Ελαφρύ, Μοντέρνο, Λαϊκό, Ρεμπέτικο, Δημοτικό (από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας) και είναι συνεχόμενο χωρίς παύσεις.

Οι υπηρεσίες της ορχήστρας δεν είναι ακριβές. Αναλόγως με το σχήμα υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα πορτοφόλια είτε για μια μικρή εκδήλωση/live σε μία καφετέρια είτε για εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο με καλεσμένους 1000+.

Από Επαγγελματίες Μουσικούς

Για τη μουσική διοργάνωση της εκδήλωσής σας με μεράκι!